Foto: Ieva Makare
No 12. janvāra kultūras centros daudzviet Latvijā būs skatāma jauna "stand-up" komēdija "Optimists" ar Dailes teātra aktieri Gintu Grāveli galvenajā lomā, portālu "Delfi" informē izrādes producenti no "Pannas teātra".

Komēdijā tiek stāstīs par to, kā kulties pa dzīvi, izkuļoties un paliekot optimistam. Izrādes autors ir Uģis Segliņš, režisors – Juris Rijnieks.

"Laikā, kad viss ir slikti un nekas nav labi, kad prom laižas gan savējie, gan bēgļi, kad pat mūsu hrestomātiskie varoņi tiek nopulgoti par cietējiem - nevarīšiem, allaž tomēr uzrodas kāds antiņš, dauka vai trešais tēva dēls, kas ir nolēmis iet savu, neiemītu ceļu, meklēt jaunas pastāvēšanas nišas globalizācijas iznīcinošajā maltuvē. "Optimists" ir stāsts par mūsu nenovērtētajām iespējām, kad jāsāk viss no gala. Dažkārt – nevis no gala, bet vienkārši jāsāk. Īpaši tad, ja jāatrod darbs. Īpaši tad, ja tev jau tuvojas 40. Īpaši tad, ja tu… nekad vēl neesi strādājis.

Bet – ja labi paveicas, tad izrādās - laime var būt rokas stiepiena attālumā. Izrāde "Optimists" ir par jauniem apvāršņiem šķietamos strupceļos. Arī latviešiem taču ir savi optimisti," izrādes tēmu ieskicē tās veidotāji.

Izrādes režisors Juris Rijnieks un autors Uģis Segliņš sadarbojušies jau iepriekš – "Pannas teātra" "stand-up" izrādē "Līgavainis" ar aktieri Lauri Dzelzīti galvenajā lomā.

Izrāde "Optimists" no 12. februāra būs skatāma Baložos, Siguldā, Mārupē, Limbažos, Lielvārdē, Slampē, Talsos, u.c.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā un/vai izrāžu norises vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!