Foto: LETA
Saistībā ar uzliesmojošo Covid-19 aktivitāti Dailes teātra vadība nolēmusi atcelt vairākas izrādes, kurās piedalās vecāka gadagājuma aktieri, liecina teātra "Facebook" profilā publicētā informācija.

"Vēlamies mazināt iespējamos inficēšanās riskus un maksimāli pasargāt no saslimšanas vienu no Dailes teātra lielākajiem dārgumiem – mūsu veterānus," teikts teātra paziņojumā, uzsverot, ka veselība ir pirmajā vietā.

Pēc Dailes teātra sniegtās informācijas, atceltas oktobrī un novembrī paredzētās izrādes "Māte", 5. novembrī ieplānotā "Talantīgais misters Riplijs", kā arī 10. novembrī – "Alvas sieviete". Tāpat atceltas visas astoņas decembrī plānotās izrādes "Vecenītes ar saulessargiem."

Par internetā iegādātajām biļetēm naudas atgriešana bankas kontā notikusi automātiski. Kasē iegādātās biļetes nododamas Dailes teātra kasē vai jebkurā "Biļešu paradīzes" kasē. Vairāk informācijas var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 67294444.

Jau ziņots, ka pēc Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācijas , pēdējā diennaktī veikti 5726 Covid-19 testi, reģistrēti 250 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir jauns saslimstības antirekords.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!