Foto: Publicitātes foto
12. maijā Tallinā ieradīsies deju trupa "Bad Boys Of Dance", lai ar šovu "Rock The Ballet" uzstātos modernajā "Nokia" koncertzālē, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Rastas Tomasa (Rasta Thomas) "Rock The Ballet" ir dinamisks un enerģisks deju šovs, kas norisinās rūpīgi izmeklētas mūzikas un iespaidīgu video projekciju priekšplānā. Deju šova ideju izveidojis duets - Rasta Tomass ir iestudējuma režisors, bet viņa sieva Adriēna Kanterna (Adrienne Canterna) ir horeogrāfe.

Kopš 2008. gada "Rock The Ballet" šovs ir saviļņojis miljons skatītāju vairāk nekā 20 valstīs visā pasaulē. Visur, kur vien uzstājušies, mākslinieki saņem cildinošas atsauksmes un milzīgas skatītāju ovācijas.

"Rock The Ballet" mākslinieki dejo pie speciāli atlasītas mūzikas programmas, kurā iekļautas gan jau par klasisku kļuvušas dziesmas, gan jaunākie un aktuālākie popmūzikas un rokmūzikas hiti. Mūzikas dažādību veido tādi mākslinieki kā Maikls Džeksons, "Coldplay", Kanje Vests un daudzi citi. Priekšnesuma horeogrāfe Adriēna Kanterna nebaidās jaukt kopā visdažādākos un šķietami nesavienojamākos stilus - klasisko deju ar tādiem modernajiem deju elementiem kā hiphops, akrobātika un Brodvejas deja. "Bad Boys Of Dance" Tallinā ieradīsies ar teatrālu gaismu pavadījumu un kustīgām projekcijām.

Šovs "Rock The Ballet" ir iekarojis atzinību visā Eiropā. Iesākumā pie klasiskajām tradīcijām pieradušie skatītāji bija šokēti, ka pasaules labākie jaunie baleta dejotāji savu talantu velta rokmūzikas hitiem, kurus pamatā klausās jauneklīga publika. Taču pat lielākie skeptiķi spiesti atzīt, ka savos spriedumos ir kļūdījušies, un dodas uz koncertzālēm kopā ar jauniešiem, pēc tam sniedzot lieliskas atsauksmes par šovā redzēto.

Trupas panākumu atslēga slēpjas konceptuāli izcilā un pārdomātā šovā. Kurš gan spēj atteikties no skatīšanās uz harizmātiskiem, labi trenētiem un izskatīgiem jaunu dejotāju ķermeņiem, kuri koncertzāli piepilda ar savu starojošo enerģiju, dejojot pie "Queen", Maikla Džeksona, "Aerosmith", "Coldplay", "The Bee Gees", "Maroon 5", Džastina Timberleika, Deivida Bovija, "INXS," Džordža Maikla, "LMFAO", Ališas Kīzas, Kanje Vesta, Krisa Brauna, Roberta Palmera un citu mūziķu lieliskajām dziesmām?

Pati deju trupa uzsver, ka nav starpības, vai viņus dēvē par popa baletu, vai roka dejotājiem. Jo tas, ar ko nodarbojas ASV dibinātā apvienība "Rock The Ballet", nevainojami apvieno baletu, hiphopu, stepu, un mūsdienu akrobātiku, sniedzot skatītājiem lielisku izklaides vakaru. Režisora Rastas Tomasa, horeogrāfes Adriēnas Kanternas un septiņu lielisku dejotāju radītais priekšnesums ļaus novērtēt izcilu dejas sniegumu, ko pavadīs brīnumaini video kadri un krāšņas gaismu varavīksnes.

Biļetes cena ir 28 lati. Biļetes ir nopērkamas www.ticketpro.lv un "Ticketpro" biļešu kasēs tirdzniecības centros "Galleria Riga", "Spice", "Spice Home", "Domina Shopping", "Rīga Plaza", "Olimpia", "Maxima XX", "Maxima XXX", "Rimi "Valdemārs"", "Rimi "Alfa"", "Rimi" Pulkveža Brieža ielā, "Rimi" Stirnu ielā, "Rimi "Galerija Azur"" informācijas centros un citviet.

"Bad Boys Of Dance" 2007. gadā nodibināja deju superzvaigzne Rasta Tomass. Pirmā mākslinieku uzstāšanās notika Amerikāņu deju festivāla "Jacob's Pillow" 75. gadu jubilejā. Kopš pirmās uzstāšanās, "Bad Boys Of Dance" spējuši sajūsmināt visdažādākās auditorijas - viņi ir uzstājušies gan Ņujorkas Modes nedēļā, atklājot dizainera Ričija Riča skati, gan populārajā šveiciešu televīzijas šovā "Benissimo". Dejotāji ir virtuozi, kuri ar galvu reibinošiem pagriezieniem, augstiem lēcieniem un pārsteidzošām kustībām nebaidās pārkāpt dejas robežas. "Bad Boys Of Dance" mākslinieki ir izskatīgi, jautri un dzīvespriecīgi - visi ir zvaigznes, kas perfekti iederas Rastas Tomasa starptautiskajā šovā "Rock The Ballet".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!