Foto: Publicitātes foto

27.martā Daugavpils teātris Starptautisko teātra dienu atzīmēs neierastā veidā - teātra aktieri un darbinieki šoreiz būs viesu statusā un baudīs citu mākslinieku uzstāšanos uz teātra skatuves, portālu „Delfi” informē Daugavpils teātra runasvīrs Jānis Krūtkrāmelis.

Pasākumā uzstāsies Daugavpils kamerorķestris diriģenta Aivara Broka vadībā.

Kā atzina teātra mākslinieciskais vadītājs un valdes priekšsēdētājs Oļegs Šapošnikovs, tad pēdējā gada laikā teātris ir priecējis un lutinājis Daugavpils, Latgales un arī visas Latvijas iedzīvotājus ar lielu skaitu jaunu iestudējumu, tāpēc šajā dienā teātris ir nolēmis pasniegt dāvanu sev un atzīmēt šo dienu kā savus Daugavpils teātra profesionālos svētkus, uzaicinot visus, kas šajā laikā ir palīdzējuši teātrim un atbalstījuši to.

"Tā būs lieliska iespēja visiem sanākt kopā gan aktieriem, gan darbiniekiem, gan teātra draugiem, lai svinīgā atmosfērā atzīmētu šos svētkus," norādījis Šapošnikovs.

Svinīgā pasākuma laikā teātris pateiksies visiem saviem atbalstītājiem un sadarbības partneriem, kopīgi atskatīsies un līdz šim izdarīto un ieskicēs nākotnes plānus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!