Foto: Jānis Deinats
Septembrī "Teātra TT" izrādi "Dāmas" varēs noskatīties jaunā vietā – Rīgā, Miera ielā 27, 3. dzīvoklī portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Jaunās dramaturģes Justīnes Kļavas lugas iestudējumu pirmizrādi piedzīvoja šā gada pavasarī, skatītājiem to izrādot reālā dzīvoklī. No 20. septembrī tiek atsākta tā izrādīšana.

"Dāmas" ir traģikomēdija, kas risinās mūsdienās Rīgā. Tās darbojošās personas trīs dažādu paaudžu vienas ģimenes sievietes, kuras dzīvo kopā.

Ārēji smieklīgais stāsts tomēr ir patiesu jūtu un sāpīgu pārdzīvojumu pilns, tas atklāj mūsu laiku uz mūžīgu pārdzīvojumu un paaudžu saskarsmes fona.

Iestudējuma režisore Inga Tropa, lomās – Līga Liepiņa, Anna Putniņa un Ance Stazda. Tērpi – Austra Hauks, scenogrāfs – Artūrs Arnis, komponists – Edgars Raginskis, video – Elīna Matvejeva.

Iestudējums saņēma augstu novērtējumu, tika nominēts 2016. gada balvai "Kilograms kultūras", kā arī piecās kategorijās "Spēlmaņu nakts" balvai: Gada mazās formas izrāde; Gada aktrise – Līga Liepiņa; Gada jaunais skatuves mākslinieks – Ance Strazda; Gada gaismu un video mākslinieks – Elīna Matvejeva un Gada sasniegums oriģināldramaturģijā.

Izrādes - 20., 22., 28., 29., 30. septembrī. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!