Foto: Publicitātes attēli

"Dirty Deal Teatro" telpās 25. maijā plkst. 19:00 notiks "Teātra TT" pirmizrāde "Man patika dedzināt!", ko iestudējis dramaturgs un režisors Lauris Gundars, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Lugas autore ir Margarita Perveņecka, kas nesen ieguvusi Latvijas Literatūras gada balvu par romānu "Gaetāno Krematoss". Lomās – Anna Putniņa un Jānis Vimba.

Izrāde stāsta par Vanita ar Gerdu, kas jau ilgstoši dzīvo vienā dzīvoklī, bet nekad vēl nav centušies kopā izprast šīs savienības jēgu: katrs to pūlas apjaust ar savu mērauklu – abu nespēja atklāti sarunāties radījusi gluži neparastu žanru: esamības komēdiju jeb stāstu par dzīves principiālo komismu.

"Katrs Margaritas Perveņeckas jaundarbs ir unikāls gan formas, gan izteiksmes formās, tomēr nemainīgs ir viens – tas allaž ir godīgs stāsts par mūsu dvēselēm. Šodien, šeit un tagad," stāsta izrādes veidotāji.

"Margaritas tekstos saskatu apbrīnojami organisku ikdienišķā un pārlaicīgā apvienojumu: tieši to, ko pats vēlos redzēt ikvienā izrādē, kurp dodos kā skatītājs!", - komentē iestudējuma režisors Lauris Gundars, kurš savulaik "Teātrī TT" jau iestudējis Margaritas Perveņeckas lugu "Nezabudka Vulgaris"

Nākamās izrādes 30.maijā un 5. jūnijā plkst. 19:00.

Biļešu cena 5 lati (skolēniem, studentiem, pensionāriem 3 lati). Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!