Ņemot vērā skatītāju lielo interesi, Valmieras teātris izsludina biļešu pārdošanu uz papildizrādi M. Bulgakova "Zojkina kvartira" (režisore Indra Roga), informē Valmieras teātris.

Lugu Mihails Bulgakovs rakstījis 1925. – 1926. gadā, un tajā tēloti nesenas pagātnes notikumi: padomju varas neilgā piekāpšanās kapitālismam, tā saucamā "jaunā ekonomiskā politika" jeb NEP, kad tika atļauta privāta komercdarbība un uzplauka arī dažādas blēdības.

Uzņēmīgā Zoja Deņisovna Peļc' (Ieva Puķe), kuras plašajā un greznajā dzīvoklī mājas komiteja grib iemitināt proletāriešus, kopā ar avantūristu Ametistovu (Tālivaldis Lasmanis) izdomā sava mājokļa un dzīves glābšanas plānu. Dienā tas būs pieklājīgs modes ateljē, bet naktīs – atgādinājums par spožo dzīvi ārpus padomju rāmjiem. Taču dzīvoklī apgrozās ļoti dažādi cilvēki un Zojas iecere beidzas traģiski.

Papildizrāde būs 5. augustā 19.00 Nacionālā teātra Lielajā zālē. Izrādes biļetes var rezervēt Dailes un Nacionālajā teātrī, iegādāties visās „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!