Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties Latvijas teātru balvu pasniegšanas ceremonijai - "Spēlmaņu naktij", portāls "Delfi" piedāvā video, kurā par savu skatītāju stāsta Gada aktiera nominanti.

Par savu skatītāju stāsta Artūrs Skrastiņš, kurš "Spēlmaņu nakts" balvai nominēts par Semjona Semjonoviča Podsekaļņikova lomu izrādē "Finita la comedia!" Dailes teātrī, Uldis Anže, Uldis Anže, kurš Gada aktiera godam nominēts par Indreka Pāsa lomu izrādē "Zeme un mīlestība" Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī Ivars Puga, kurš "Spēlmaņu nakts" balvai nominēts par Fjodora Mihailoviča Dostojevska lomu izrādē "Rudens Pēterburgā" un Sašas lomu izrādē "Piemiņas diena" Latvijas Nacionālajā teātrī.

Tāpat domas par savu skatītāju atklāj "Spēlmaņu nakts" Gada aktiera balvas nominants Mārtiņš Meiers (Arturs Skuja izrādē "Klaidoņa lūgšana" Valmieras Drāmas teātrī) un Imants Strads (Semjonovičs Remōnt-Zoss izrādē "Zojkina kvartira" un Filipo Fanti izrādē "Aprēķina laulības" Valmieras Drāmas teātrī).

Atgādinām, ka portālā "Delfi" vēl līdz 21. novembrim notiek balsojums, kurā "Spēlmaņu nakts" nominanti kategorijās Gada dramatiskā izrāde, Gada aktrise un Gada aktieris sacenšas par portāla lasītāju simpātijām.

Balsot iespējams arī teātros, aizpildot balsošanas anketu un iemetot to balsošanas kastē, "Spēlmaņu nakts" mājaslapā un Latvijas Sabiedrisko mediju portālā lsm.lv "Teātris.zip".

Gada balva teātrī "Spēlmaņu nakts" šogad norisinās jau 20. reizi un kopš 2003. gada arī skatītājiem ir iespēja izteikt savu viedokli par sezonas labākajām izrādēm, aktrisēm un aktieriem.

Rubrikā "Kas tavā maģītī?" iespējams iepazīties ar "Spēlmaņu nakts" Gada aktrises un Gada aktiera nominantu muzikālo gaumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!