Foto: EPA/LETA

Atsevišķos reģionos Kurzemē, Latgalē un Vidzemē turpina snigt sniegs un braukšana ir apgrūtināta, portāls “Delfi” uzzināja uzņēmumā “Latvijas Valsts ceļi”.

Autoceļi šajos reģionos ir sniegoti un slideni. Brauktuves tiek tīrītas un kaisītas, taču pilnībā atbrīvotas no sniega tās būs tikai tad, kad nokrišņi mitēsies.

Meteorologi brīdina, ka tuvākajās stundās ir sagaidāma intensīva snigšana Kurzemē un sniega sega var pieaugt pat par 8 centimetriem. Jau tagad Kurzemē sniega segas biezums pieaudzis līdz 25 centimetriem.

Gaisa temperatūra ir robežās no -5 līdz -2 grādiem pēc Celsija skalas.

Ventspils virzienā visu dienu snieg autoceļa posmā no Usmas līdz Ventspilij, tur brauktuves tiek tīrītas un kaisītas atkārtoti visas dienas garumā.

Daugavpils virzienā snieg posmā no Pļaviņām Līdz pat Daugavpilij, brauktuves slidenas, tiek kaisītas.

Snieg arī Vidzemē. Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana ir no Rīgas līdz pat Strenčiem, savukārt Siguldas virzienā snieg un brauktuves ir slidenas autoceļa posmā no Siguldas līdz Veclaicenei, izņemot posmu no Raunas pagrieziena līdz Virešiem.

Reģionālie un vietējie autoceļi, ar atsevišķiem izņēmumiem, atbilst ziemas uzturēšanas prasībām kas pieļauj sniega kārtu uz tiem, līdz ar to tie var būt slideni. Braucot noteikti ir jāpievērš pastiprināta uzmanība ceļa stāvoklim.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!