Sestdien, 14. septembrī, pēcpusdienā Latvijas austrumu daļā gaidāms pērkona negaiss ar krasām vēja brāzmām līdz 15-18 m/s, iespējama arī krusa, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ir izsludinājis dzelteno brīdinājumu, tas nozīmē, ka laika apstākļi ir pasliktināti.

Prognozētā laika apstākļu parādība nav bīstama, taču, ja tiek plānotas aktivitātes, kuras var ietekmēt meteoroloģiskie apstākļi, jābūt uzmanīgiem.

"Delfi" lasītājs nofilmējis, kā sestdien, ap plkst. , Madonu pārklājuši biezi, tumši negaisa mākoņi, kuri līdzi sev nesa lietu, krusu, zibeņus, pēc tam tika novērots arī neliels virpuļviesulis.

Jau vēstīts, ka sestdiena Latvijā gaidāma lietaina, iespējams pat pērkona negaiss un krusa. Sestdien saule mīsies ar mākoņiem, kas daudzviet nesīs lietu, austrumos līs stiprāk un vietām gaidāms pērkona negaiss, krasas vēja brāzmas un krusa. Pūtīs mēreni stiprs rietumu, ziemeļrietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 15-18 m/s. Gaisa temperatūra nav gaidāma augstāka par +12...+17 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!