Foto: F64

Svētdien, 15. septembrī, laika posmā no plkst. 07:00 līdz plkst. 10:00 piekrastes rajonos dienvidrietumu, rietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20-24 m/s, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ir izsludinājis dzelteno brīdinājumu, tas nozīmē, ka laika apstākļi ir pasliktināti. Prognozētā laika apstākļu parādība nav bīstama, taču, ja tiek plānotas aktivitātes, kuras var ietekmēt meteoroloģiskie apstākļi, jābūt uzmanīgiem.

Svētdien Latvijā pa dienu būs mākoņains laiks, teritorijas lielākajā daļā ilgstošs lietus, vietām nokrišņu daudzums sasniegs 15-20 mm. Pūtīs mēreni līdz mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 15-18 m/s, piekrastē līdz 20-23 m/s. Gaisa temperatūra nav gaidāma augstāka par +12...+17°, austrumu rajonos +11...+13°.

Dienā Rīgā gaidāms mākoņains laiks un ilgstoši līs. Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 15-16 m/s. Gaisa temperatūra nebūs augstāka par +14...+15°.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!