Foto: Shutterstock
Ceturtdien gaidāms mākoņains laiks, tomēr debesis brīžiem arī skaidrosies un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Gaiss iesils līdz +2...+5° atzīmei, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī, pastiprinoties augsta spiediena atzara ietekmei, rietumos debesis skaidrosies, tomēr austrumos debesis vēl aizklās mākoņi un ir gaidāmi nelieli nokrišņi – sniegs, slapjš sniegs. Ceļi būs slideni. Pūšot lēnam līdz mērenam rietumu puses vējam, atsevišķos rajonos, galvenokārt austrumos, veidosies migla. Temperatūras stabiņš noslīdēs līdz +2...-3 grādiem atzīmei.

Naktī Rīgā debesis skaidrosies un nokrišņi nav gaidāmi. Brauktuves un ietves būs slidenas. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš un gaisa temperatūra gaidāma ap 0 grādiem.

Dienā gaidāms mākoņains laiks, tomēr debesis brīžiem arī skaidrosies un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Ceļi būs slideni. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš. Termometra stabiņš pakāpsies līdz +2...+5 grādu atzīmei.

Rīgā dienā gaidāms daļēji mākoņains laiks, bet jau pēcpusdienā mākoņu daudzums palielināsies. Brauktuves un ietves būs slidenas. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš. Gaisa temperatūra gaidāma +3...+5 grādu robežās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!