Foto: DELFI
Apledojums ceturtdienas rītā vietām apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi".

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 26 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas apvedceļa posmā Salaspils - Babīte, Daugavpils šosejas posmā no Krāslavas līdz Pātarniekiem, Bauskas šosejas posmā no Rīgas līdz Iecavai, Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas šosejas posmā no Rīgas līdz Kalnciemam, Ventspils šosejas posmā Priedaine - Kūdra.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Jelgavas, Gulbenes un Madonas apkārtnē.

Šādos laika apstākļos autobraucējus aicina būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Par slideniem valsts autoceļu posmiem ikviens tiek aicināts informēt "Latvijas valsts ceļus", zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!