Foto: LETA
Otrdienas pēcpusdienā Rīgu pārņēmušas pamatīgas lietus aumaļas un pērkona negaiss.

Arī naktī uz trešdienu vietām Latvijā gaidāmas pērkona lietusgāzes. Trešdien dienā īslaicīgs lietus un pērkona negaiss tiek prognozēts tikai vietām Kurzemē un Vidzemē, valstī kopumā būs visai saulains laiks, gaisa mitrums samazināsies.

Galvenokārt pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +15..+21 grāds, dienā gaiss sakarsīs līdz +28..+33 grādiem.













Ņemot vērā meteorologu prognozētās spēcīgās lietavas galvaspilsētā, Rīgas domes Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus izvairīties no tiem ceļu posmiem, kas stipra lietus ietekmē applūst.

Par applūstošiem ceļu posmiem tiek uzskatīts Vienības gatves posms no Telts ielas līdz Satiksmes ielai, Krasta iela zem Salu tilta, Kārļa Ulmaņa gatve zem Bauskas ielas pārvada, Čiekurkalna 1.garā līnija zem Vairoga tilta, Varoņu iela pie Rīgas kremācijas centra, Viestura prospekts posmā no Meža prospekta, Traleru ielā 2 Mangaļsalā, kā arī Gaigalas, Silikātu un Stūrmaņu iela Bolderājā.

Iedzīvotāji aicināti informēt Satiksmes vadības centru pa bezmaksas tālruni 80003600 par ielām, kur veidojas lielas peļķes un nepieciešams veikt atsūknēšanas darbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!