Foto: DELFI
Zemākā gaisa temperatūra piektdienas saullēktā bija +1 grāds Ventspils lidostā un +2 grādi citviet Ziemeļkurzemē, kā arī +3 grādi dažviet Vidzemē, liecina informācija no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Augstākā gaisa temperatūra plkst.5 atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem bija +11..+12 grādi Rucavā, Daugavpilī, Dagdā un Rēzeknē, kā arī +13 grādi Daugavgrīvā.

Laiks ir pārsvarā saulains, Dienvidkurzemē - mākoņains un miglains. Biezākā migla novērota Liepājas lidostā, kur redzamība kļuvusi mazāka par 50 metriem.

Visā valstī ir lēns vējš vai bezvējš.

Rīgā saulains rīts, lēns vējš, gaisa temperatūra saullēktā bija +4 grādi lidostā, +10 grādi pilsētas centrā un +13 grādi Daugavgrīvā.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +16,8 grādiem Liepājas un Ventspils ostā līdz +26,3 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 25.maijā bija +31 grāds Portugālē un Spānijā, kā arī +35 grādi Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -5..-7 grādi Skandināvijas kalnos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!