Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Naktī laiks būs skaidrs un sauss. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļaustrumu vējš, un gaiss atdzisīs līdz +2…+6 grādiem pēc Celsija, portāls "Delfi" noskaidroja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).

Rīgā debesis būs skaidras un nakts aizritēs bez nokrišņiem. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļaustrumu vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4...+6 grādiem, liecina LVĢMC sinoptiķu prognozes.

Jau vēstīts, ka līdz piektdienai Latvijā nav gaidāmi ievērojami nokrišņi, savukārt sestdien un svētdien iespējams lietus.

Prognozes par nokrišņiem pagaidām ir dažādas. Iespējams, līs tikai vietām un īslaicīgi, bet var ierasties ciklons ar mēreni stipru lietu plašā teritorijā.

Ceturtdien un piektdien mākoņu daudzums pārsvarā būs neliels. Ceturtdien austrumu, ziemeļaustrumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 10-15 metriem sekundē, piektdien vējš nedaudz pierims. Maksimālā gaisa temperatūra būs +13..+18 grādi, mazliet vēsāks laiks saglabāsies vietām piekrastē. Naktīs valsts lielākajā daļā nekļūs vēsāks par +2..+7 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!