Foto: DELFI

Otrdien dienā starp mākoņiem brīžiem uzspīdēs arī saule. Vietām gaidāms lietus un slapjš sniegs, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūtīs lēns vējš, un gaiss iesils līdz +4...+8 grādiem pēc Celsija, savukārt ziemeļrietumu rajonos būs mazliet vēsāks - tur +2...+4 grādi.

Rīgā dienā lielākoties mākoņains laiks, pa laikam īslaicīgi līs. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz+5...+7 grādiem.

Vēstīts, ka nedēļas sākumā debesis klās mākoņi, tomēr pa laikam skaidrosies. Ciklona ietekmes rezultātā, pirmdien daudzviet, otrdien vietām gaidāmi nokrišņi - lietus, slapjš sniegs, bet dažviet arī sniegs, prognozē sinoptiķi.

Nedēļas vidū būs mainīgs mākoņu daudzums. Laika apstākļus noteiks anticiklona austrumu mala, trešdiena būs bez būtiskiem nokrišņiem, bet ceturtdien, mazinoties tā ietekmei, vietām austrumu rajonos iespējams neliels sniegs. Līdzīgi kā nedēļas sākumā, tā arī nedēļas vidū maksimālā gaisa temperatūra dienā būs starp 0...+6 grādiem, bet minimālā gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz 0...-6.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!