Foto: Latvijas Valsts ceļi/Renārs Koris

Otrdien, 16. februārī, debesis būs daļēji mākoņainas, pēcpusdienā ziemeļaustrumos neliels sniegs. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš, kas ziemeļu rajonos brāzmās sasniegs 13 metrus sekundē, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +2...-3 grādi pēc Celsija, dienvidaustrumos būs nedaudz vēsāks, tur -3...-6 grādi. Galvaspilsētā debesis brīžiem skaidrosies un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra gaidāma 0...-2 grādu robežās.

Otrdienas rītā braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem ceļiem ir apmierinoši, taču apgrūtināti braukšanas apstākļi novēroti pa vietējiem autoceļiem visā Latvijas teritorijā, izņemot Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Jelgavas un Ogres apkārtni, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Šādos laika apstākļos "Latvijas Valsts ceļi" aicina autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlēties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!