Foto: LETA
Rīt visā Latvijā gaidāms lietus, kā arī vietām iespējams arī pērkona negaiss un krusa, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Šonakt mākoņu daudzums palielināsies, tomēr tikai atsevišķos valsts rajonos gaidāms īslaicīgs lietus, vienlaikus iespējams arī negaiss ar krusu un brāzmainu vēju. Pūšot lēnam vējam, vietām veidosies migla un dūmaka. Termometra stabiņš nenoslīdēs zem +14...+19 grādu atzīmes.

Arī Rīgā mākoņu daudzums naktī palielināsies, bet tikai rīta pusē iespējams neliels lietus. Pūtīs lēns vējš, bet gaisa temperatūra būs +18...+19 grādu robežās.

No rīta un dienā laika apstākļus noteiks zema spiediena ieplaka, līdz ar to tikai valsts austrumos debesis brīžiem skaidrosies un visā Latvijā gaidāmas lietusgāzes, turklāt vietām iespējams arī pērkona negaiss un krusa.

Dienā pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains. Maksimālā gaisa temperatūra būs +24...+28 grādi, bet piekrastē un Kurzemes rietumu daļā gaisa temperatūra nepārsniegs +19...+24 grādus.

Rīgā debesis skaidrosies tikai īslaicīgi un brīžiem līs, pēcpusdienā gaidāms arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +25...+26 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!