Foto: LETA
Trešdiena būs mākoņaina, vien Latvijas rietumos brīžiem skaidrosies. Teritorijas lielākajā daļā gaidāms slapjš sniegs, kas pāries lietū, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra un brīdina, ka ceļi būs slideni.

Nakts sākumā laika apstākļus vēl noteiks augsta spiediena atzars, līdz ar to debesis brīžiem skaidrosies, bet nakts otrajā pusē, pastiprinoties ciklona ietekmei, debesis aizklās mākoņi un Latviju no rietumiem sasniegs plaša nokrišņu zona rietumu un centrālajos rajonos gaidāms sniegs, slapjš sniegs. Uz ceļiem veidosies apledojums. Pūtīs mērens rietumu puses vējš, nakts sākumā piekrastē saglabāsies brāzmās līdz 15 m/s. Termometra stabiņš noslīdēs līdz -2...-7°, piekrastē +1...-3°atzīmei.

Naktī Rīgā gaidāms mākoņains laiks, nakts pirmajā pusē debesis brīžiem skaidrosies. Brauktuves un ietves būs slidenas. Pūtīs mērens rietumu puses vējš, kas nakts sākumā brāzmās sasniegs 14 m/s. Gaisa temperatūra gaidāma -2...-4° robežās.

Dienā gaidāms mākoņains laiks, vien rietumos brīžiem skaidrosies. Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, kā rezultātā teritorijas lielākajā daļā gaidāms sniegs, slapjš sniegs, kas pāries lietū. Vietām sniega segas biezums pieaugs par 3-5 cm.

Ceļi būs slideni. Pūtīs mērens rietumu puse vējš, kas jūras piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 15-17 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma 0...+5°, galējos austrumu rajonos 0...-1°.

Rīgā dienā debesis aizklās mākoņi un no rīta un dienā ir gaidāms sniegs, slapjš sniegs, kas pāries lietū. Sniega segas biezums pieaugs par 3-5 cm. Brauktuves un ietves būs slidenas. Pūtīs mērens rietumu puses vējš. Gaisa temperatūra gaidāma +2...+3° robežās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!