Foto: Publicitātes foto
Salaspilī, Nacionālajā botāniskajā dārzā notiks viens no šīs sezonas lielākajiem stādu gadatirgiem, kuru tradicionāli sauc par "Vitamīnu dienas" gadatirgu.

Līdzās rudenī pieaugošajai interesei par stādiem, šajā gadatirgū tiks piedāvāti arī jaunās ražas gardumi, ar ko palutināt izsalkušos vēderus pēc ekskursijas pa botānisko dārzu. Nedēļas nogale ir labākā iespēja iepazīt botāniskā dārza dāliju un hortenziju kolekcijas, rudenī ziedošās ziemcietes un rozes. Portālam ''Tavs Dārzs'' Informācijas un izglītības nodaļas vadītāja Lāsma Semerova stāsta, ka nedēļas nogalē ikviens aicināts apmeklēt arī oranžēriju, kur līdzās pirmajai eksotisko augļu – banānu, papaijas, greipfrūtu un citronu – ražai, tropu zāles baseinā plunčājas arī zelta zivtiņu jaunā paaudze.

Nacionālā botāniskā dārza apmeklētāji, kas dodas uz Salaspili ar vilcienu, uzrādot derīgu vilciena biļeti, saņems atlaidi ieejas biļetei uz botānisko dārzu. Vairāk par Nacionālā botāniskā dārza aktualitātēm un rudens stādu gadatirgu lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!