Foto: LETA
Pavasaris nav aiz kalniem, tāpēc laiks ir gādāt sēklas! Jau svētdien, 16. februārī, Rīgā norisināsies liela andele, kur plašā klāstā varēs iegādāties Latvijā audzētās sēklas.

Kā "Tavs Dārzs" pastāstīja pasākuma pārstāve un pieredzes bagātā kolekcionāre Linda Grotupe, pasākums notiks Nēģu ielā 3, tirdzniecības centra "Ruta" 4. stāvā (Centrāltirgus teritorija). Pasākumu organizē Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba "Tomāts" biedri, un ieeja gadatirgū būs bez maksas.

Viņa informē, ka andelē no pulksten 10 līdz pulksten 15 varēs iegādāties ne tikai Latvijā audzētās sēklas, bet arī varēs pārbaudīt līdzpaņemtās augsnes skābumu. Gadatirgū varēs iegādāties izsenis zināmas un retākas tomātu šķirnes, kā arī gurķu, paprikas, čili un ķirbju sēklas. Tāpat varēs nopirkt pupiņas un zirņus, kā arī eksotiskāku augu sēklas, piemēram, arbūzu, meloņu un citu eksotisku augu sēklas. Audzētāji piedāvājumā būs sarūpējuši arī ārstniecības augu un puķu sēklas. Interesenti varēs uzdot arī audzētājiem dažādus jautājumus par augiem, to audzēšanu, kopšanu vai ražas novākšanu un uzglabāšanu.

Ja ir kādas neskaidrības par pasākumu, tad droši var zvanīt Lindai: 29433472.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!