Foto: Publicitātes foto
Šo svētdien, 24. aprīlī, Rīgā pie 'Hanzas perona' notiks Latvijā audzētu stādu tirgus – "Stādu svētdienis", kurā varēs iegādāties pilsētas balkoniem, palodzēm un dārziem piemērotus augus, stādus un ziedus. Vienlaikus ar tirgu notiks arī dažādas aktivitātes ģimenēm, piemēram divās izrādēs bērnus priecēs Liepājas Leļļu teātris ar "Ucipuci meklē mājas".

Pirms un pēc izrādēm varēs satikt arī stāsta autori Zani Zusti. Plkst. 11.00 un 15.00 būs stādīšanas darbnīcas bērniem, visas dienas garumā varēs veidot stādu kartītes un saules ķērājus un darboties Latvijas valsts mežu darbnīcā. Visu dienu darbosies arī "Brain Games" un "Kokotāj, Putnotājs" spēļu zona. "Svētdienī" ciemosies arī izdevniecība “liels un mazs” ar grāmatām bērniem, “Fox the maker” radošās kastes, “Varis Toys” spēļu zona, “Zelt” smiltsērkšķu māja un citi.

Pasākuma rīkotāji aicina izbaudīt pavasara svētdienu, lai satiktos ar draugiem uz dzirkstošiem dzērieniem un burgeriem svaigā gaisā. Par burgeriem parūpēsies restorāni "Meat Chef" un "Čarlstons".

Ieeja pasākumā ir bez maksas, savukārt biļetes uz izrādēm “Ucipuci meklē mājas” meklē "Biļešu paradīzē".

Plašāka informācija pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!