Foto: DELFI
Krāmu tirdziņos allaž var atrast pērles, un tādas varēs "nozvejot" Daugavpils cietoksnī, kur 24. jūlijā norisināsies tradicionālais krāmu tirdziņš.

Kā portālu "Māja&Dārzs" informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras pārstāve Karolina Dedele, pasākums notiks Daugavpils cietoksnī pie Kultūras un informācijas centra (Nikolaja ielā 5). Andele norisināsies no pulksten 10 līdz pulksten 15.

Viņa uzsver, ka, sakarā ar esošo epidemioloģisko situāciju, tirdzniecība tiks stingri kontrolēta, ievērojot Ministru kabineta noteikumu Nr. 360 prasības, savukārt tirgot no transportlīdzekļiem nevarēs, tāpēc tirgot gribētāji aicināti līdzi ņemt savus galdus.

Kā uzsver pasākuma pārstāve, piedalīties krāmu tirgū tiek aicināts ikviens interesents, kuram ir vēlme, iespēja un interese dalīties ar savu stāstu aizraujošā tirgošanās pasākumā ar dažādām senlaicīgām un ne tik ļoti senām, bet interesantām mantām no saviem skapjiem, pūralādēm, šķūnīšiem, garāžām, no lauku un pilsētu mājām.

Visiem tirgot gribētājiem ir obligāti iepriekš jāpiesakās un jāapmaksā pašvaldības nodeva tiesībām veikt tirdzniecību publiskās vietās. Pieteikties un saņemt papildu informāciju var līdz 22. jūlija pulksten 16, rakstot uz: cietoksnis@daugavpils.lv, vai zvanot pa tālr. +371 65424043; +371 28686331.

Pasākuma rīkotāji atgādina – tirdziņa dalībniekiem un apmeklētājiem jābūt atbildīgiem par savu un apkārtējo drošību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!