Foto: Shutterstock

Svētki izskanējuši, bet – kur Rīgā likt birstošās Ziemassvētku eglītes? Viens no variantiem ir ceturtdien, 7. janvārī, doties uz Sporta pils dārziem, kur eglītes varēs nodot bez maksas.

Kā savā "Facebook" lapā vēsta bezpeļņas organizācija "Sporta pils dārzi", eglītes Sporta pils dārzos varēs nest no pulksten 18 līdz 19. Pēc tam Ziemassvētku eglītes tiks nogādātas uzņēmumam "Clean R", kas svētku kociņus pārstrādās mulčā. "Sporta pils dārzi" pārstāvji aicina visus eglīšu nesējus nākt maskās.

Sporta pils dārzos varēs nodot ne tikai cirstās eglītes, bet arī eglītes podiņos. Tās organizācija plāno iestādīt dārzā.

Kur atrodas Sporta pils dārzi? Kā skaidro organizācija, tas ir kvartāls starp Barona, Lielgabalu, Tērbatas un Artilērijas ielām. Ieeja Sporta pils dārzos ir no Tērbatas ielas puses, tuvāk Artilērijas ielai.

Portāls "Delfi" pagājušā gada septembrī jau ziņoja, ka bijušās Rīgas Sporta pils teritorijā plānots uz laiku ierīkot mazdārziņus un ziedu pļavas. Nākamo trīs gadu laikā teritorijā tiks ierīkoti un atradīsies pilsētas mazdārziņi, kā arī ziedu pļavas dažādām kultūras un izglītības aktivitātēm. Pieteikties dārziņu īrei būs iespējams, sākot no janvāra, taču ikvienam uzcītīgam talciniekam dārziņš pirmajā gadā tiks piešķirts bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!