Foto: Publicitātes foto
30. oktobrī no pulksten 11 līdz 16 Āgenskalna tirgū norisināsies "Turbo Vintage" tirdziņš, kurā būs iespējams atrast kādu odziņu garderobes papildināšanai, kā arī svinīgi atzīmēt ķirbju ražas svētkus.

Sagaidot gada auksto sezonu, Āgenskalna tirgus paviljona 2. stāvā norisināsies apģērbu andele, kurā varēs atrast siltus džemperus, biezākas jakas, šalles un lakatus, kā arī būs sastopami retāki un ekskluzīvāki atradumi, piemēram, neparasti aksesuāri, piespraudes, grāmatas un keramika.

Pasākuma laikā būs iespēja satikt blogeri un satura veidotāju Aneti Ozoliņu ar vintage modes zīmolu "Good Grooves Shop", ilustratori Karlīnu Annu ar krāsainiem plakātiem un ukraiņu mākslinieci Ludmilu Natsvlišvili ar gleznām un skicēm. Interesantus aksesuārus būs sarūpējis brazīļu rotu zīmols "Raja Style" un ar rokām darinātas sudraba rotas varēs atrast pie "MUN design".

Vienlaikus tirgū norisināsies ķirbju ražas svētki, kur tirgotāji sagādās visdažādāko izmēru ķirbjus, vārīs ķirbju krēmzupu un ceps pankūkas. Varēs iegādāties ķirbju ievārījumu, marinētus ķirbjus burciņās, nogaršot ķirbju marmelādi un malkot karstu "Pumpkin Spice Latte". Būs padomāts arī par dažādām aktivitātēm lieliem un maziem – notiks ķirbju svēršanas sacensības un kopā ar apkaimes ģimenēm un bērniem varēs pamēģināt izgrebt ķirbi.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!