Foto: Shutterstock
Eglītei mājās ir jābūt, par to nav ne runa, tāpēc, lai prieku nesabojātu centieni to stabili atstutēt traukā, aizlienē kādu no šiem paņēmieniem. Protams, ja eglīte ir statīvā vai podiņā, rūpes nav aktuālas, bet citos gadījumos gan rūpīgāk jādomā par to, kā eglei neļaut apgāzties.

Lielāka vai mazāka, egle traukā pati no sevis stabili neturēsies, vajadzīgi kādi papildu elementi. Dažāda izmēra akmentiņi tam var pat ļoti labi noderēt, turklāt caurspīdīgā traukā tie arī labi izskatīsies. Ja akmeņi nepatīk, var sabērt smiltis, čiekurus vai ko citu, kas nav pārāk trausls un labi satur formu.

Arī egle podiņā var nebūt stabila, it īpaši, ja lapotne ir ļoti kupla, tāpēc šādās situācijās, un arī tad, ja egle ir grieztā, var izmantot kādu pītu grozu, kas paslēps ietvaru.

A post shared by C.interieurs (@c.interieurs) on Dec 21, 2017 at 4:23am PST

Veiksmīgi nostutējot egli statīvā, ne īpaši pievilcīgs var šķist šis pamats, tāpēc to var glīti nosegt ar kādu drānu vai audumu, un skats uzreiz būs tīkamāks.

A post shared by Candela Yeste (@candelainyehe) on Dec 21, 2017 at 4:17am PST

Vai tā būtu egle podiņā, vai grieztā, jebkurā gadījumā augstāks puķupods vai kāds trauks būs labs risinājums, kur sabērt zemi un stabili novietot egli.

A post shared by Jelanie (@jelanieshop) on Dec 21, 2017 at 4:13am PST

Ja gribas noslēpt trauku, kurā egle nostutēta, izmanto vai uztaisi koka kasti.

A post shared by Jennifer (@thewillowfarmhouse) on Nov 17, 2015 at 6:22am PST

Šādā veidā gan egle stabili turēsies, gan noformējums nebūs cietis.

Seklākā kastē ļoti labi izskatīsies salikti vates pikuči, kas atgādinās sniedziņu.

A post shared by Amy Smith (@aetsmith) on Jan 3, 2016 at 2:20pm PST

Iespraužot egli zemē, kas sabērta kādā metāla vanniņā vai bļodā, pievilcīgāku skatu un stabilāku noformējumu var panākt, saberot dekoratīvās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!