Foto: Bulduru tehnikums
Saglabājot tradīciju – rīkot salidojumu pirmajā jūnija sestdienā, – šī gada 3. jūnijā Bulduru tehnikuma (bijusī "Bulduru Dārzkopības vidusskola") durvis būs atvērtas bijušajiem un esošajiem bulduriešiem – skolas absolventiem, darbiniekiem un pedagogiem, vēsta tehnikuma pārstāvji.

Salidojums sāksies pulksten 13 (ierašanās no pulksten 12), Viestura ielā 6, Jūrmalā, skolas svinību zālē, un to atklās Bulduru Tehnikuma direktore Ieva Vincovska.

Foto: Bulduru tehnikums

Pasākuma formālajai daļai sekos neformālā, kuras laikā absolventi varēs satikt gan bijušos mācību laika kolēģus, gan mācībspēkus, kā arī pabūt vietās, kur noritēja viņu mācību dzīve, un iepazīt jaunizveidotas vietas Bulduros. Balle dzīvās mūzikas pavadījumā no pulksten 16.

Salidojuma laikā būs iespēja iepazīt daiļdārzniekam Aivaram Lasim veltītu izstādi, aplūkot Jura Ģērmaņa gleznu izstādi un kavēties atmiņas planšetēs un skolas albumos.

Līdzi ņemams cienasta groziņš, dalība pasākumā pret ziedojumu Bulduru tehnikumam. Sīkāka informācija un ziedojumu kārtība mājaslapā.

Bulduru tehnikums atrodas senās Bilderliņu kroņa muižas teritorijā Lielupes krastā, netālu no jūras. Kopš 1910. gada šajā vietā izglītojas topošie dārzkopības un kokkopības nozares speciālisti. Mūsdienās līdzvērtīgi notiek arī jauno speciālistu sagatavošana ainavu dārzniecības un būvniecības, floristikas, tūrisma, viesmīlības un ēdināšanas nozarēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!