Foto: Kadrs no "Youtube" video
Ziemassvētki jau būs klāt pēc mazāk nekā 10 dienām, tāpēc ir pēdējais brīdis domāt par svētku dekoriem un arī galveno mājokļa rotu – eglīti. "Tava Māja" šoreiz ir sarūpējusi virkni ar pašgatavotiem Ziemassvētku dekoriem, kuru pagatavošana būs pa spēkam gan lieliem, gan maziem.

"Tava Māja" padomu vācelītē atradīsi noderīgas pamācības ne tikai eglītes rotājumu izveidei, bet arī gaumīgas idejas citiem dekoriem, lai mājoklis svētkos taptu krāšņāks.

Ja vēl neesi cepeškrāsnī izcepis pirmās piparkūkas, tad svētku sajūtu palīdzēs uzburt paštaisīti Ziemassvētku aromāti. Šajā rakstā vari aplūkot dažādus feinus piemērus svētku aromāta uzburšanai mājoklī. Tāpat ziemīgu noskaņu mājoklī palīdzēs radīt citi svētku dekori, piemēram, paštaisītas sveces, lampiņu virtenes, simpātiskas rotas eglītei, sniegpārsliņas un ne tikai. Zemāk vari aplūkot dažādas pamācības paštaisītiem dekoriem, kuru veidošanā varēsi iesaistīt visu ģimeni.

Ja arī tu savu māju esi izrotājis ar adventes vainagu vai dekoriem, tad aicinām to parādīt un pastāstīt, rakstot uz maja@delfi.lv vai arī aculiecinieks@delfi.lv un mēs tavu veikumu parādīsim arī citiem! Interesantākās un oriģinālākās reportāžas pretendēs uz "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Šeit lasi plašāk par konkursu.

Lai skaistām domām piepildīts svētku laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!