Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI
Kā jau katru gadu, arī šogad Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek mēbeļu, interjera un dizaina izstāde "Furniture & Design Isle 2022", dodot iespēju iepazīties ar 150 uzņēmumiem no vairākām valstīm.

No 4. līdz 6. novembrim divās tematiskajās hallēs varēs aplūkot dažādu ražotāju mēbeles, interjera priekšmetus un dekorus gan mājoklim, gan publiskajām telpām.

Izstādē aplūkojamas koka gultas, auduma gultas, transformējamās gultas šaurām telpām, īpaši karaliskas gultas, augstākas un zemākas. Vienuviet varēs salīdzināt un izvēlēties atbilstošāko gan dizaina, gan cenas ziņā.

Tā kā attālinātais darbs daļai cilvēku kļuvis par ikdienu, tad izstādē neiztikt arī bez mēbelēm mājas biroja iekārtošanai: kompakti augstumā regulējami galdi un ergonomiski krēsli, mēbeles, dažādi statīvi, darba stacijas datoriem un noderīgi aksesuāri darba videi.

Uzņēmumi piedāvā iekārtot gan viesistabu un guļamistabu, gan virtuvi un vannas istabu, gan bērnistabu un priekšnamu. Izstādē ir arī daudzveidīgs plauktu piedāvājums telpām, kuras pilda noliktavas funkciju, tādēļ iekārtot un sakārtot varēs pat garāžu.

Gan telpās, gan arī jebkurā citā vidē liela nozīme ir apgaismojumam, tāpēc par to nevajadzētu aizmirst. Izstādē varēs aplūkot gan modernus gaismekļus no dažādiem ārzemju ražotājiem, gan oriģinālas pašmāju zīmolu lampas, gan LED apgaismojuma risinājumus eksterjeram.

Līdzās mēbeļu, interjera priekšmetu un gaismekļu piedāvājumam būs arī dažādi apdares materiāli interjeram un eksterjeram – gan parkets, lamināts un citi grīdas segumi, gan dekoratīvās apdares un dabīgā akmens materiāli.

Ar BT 1 atbalstu izstādē piedalīsies arī uzņēmēji no Ukrainas. Kopumā ar savu piedāvājumu apmeklētājus iepazīstinās vairāk nekā 150 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un citām valstīm. Turklāt izstādes apmeklētāji varēs izmantot arī unikālu iespēju – konsultēties ar dizaineriem, lai saprastu savam mājoklim labākos risinājumus.

Darba laiks un ieejas maksa:

  • 4. un 5. novembrī no pulksten 10 līdz 18;
  • 6. novembrī no pulksten 10 līdz 17.

Ieejas biļete cena iepriekšpārdošanā ir 3 eiro, norises laikā – 5 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam, pensionāriem, invalīdiem – ieeja bez maksas.

Izstādi "Furniture & Design Isle" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk informācijas meklē šeit.

Lūk, neliels foto ieskats izstādē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!