Foto: Shutterstock
Mājokļa iekārtošanā dažādas idejas var smelties ne tikai no iedvesmojošām mājaslapām, grāmatām un žurnāliem, bet arī no citu tautu pieredzes. "Tava Māja" no savas padomu vācelītes šoreiz ir sarūpējusi rakstus, kuros apskatīta mājokļa iekārtošana pēc fen-šui likumiem.

Fen-šui mācība ir radusies Senajā Ķīnā un mūsdienās tā guvusi gana lielu popularitāti arī Latvijā.

"Tava Māja" ir sarūpējusi rakstus par fen-šui mācības knifiem, kurā aplūkota ne tikai mājokļa iekārtošana, krāsu izvēle, bet arī pārvākšanās padomi jaunajā dzīvesvietā. Ja tev ir māja ar dārzu, tad šajā rakstā vari aplūkot fen-šui mācības knifus dārza labiekārtošanā. Savukārt šajā rakstā varēsi gūt vērtīgus padomus mājokļa iekārtošanā pēc āderēm un pat mūsu senču latvju zīmēm.

Katram priekšmetam mājoklī ir sava nozīme, un to vēlreiz apstiprina arī fen-šui mācība. Ir priekšmeti, kuri kaitē mājokļa labklājībai, bet ir tādi, kas tieši pievilina mājokļa un saimmnieku labklājību, harmoniju un saticību. Vai zināji, ka fen-šui mācība pievērš īpašu uzmanību istabas augiem? Piemēram, enerģētiski slikti ir istabas augi, kas savā attīstībā it kā stāv uz vietas, piemēram, bonsai kociņi. Kuras lietas vēl negatīvi ietekmē mājokļa labklājību, lūko šajā rakstā.

Rakstos zemāk arī uzzināsi citus noderīgus knifiņus mājokļa labsajūtas radīšanai un dažādu telpu iekārtošanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!