Foto: DELFI
Krāmu tirdziņi ir īstas dārgumu lādes, kur atrast dažādas neparastas un apbrīnas vērtas pērles interjeram, krāšņus aksesuārus koptēlam, kā arī noderīgas detaļas braucamrīkiem. Viens no šādiem tirdziņiem noteikti ir Spīķeru kvartālā notiekošais Rīgas krāmu tirdziņš, kur vienkopus pulcējas vēsturisko pērļu mednieki un andelmaņi.

Rīgas krāmu tirdziņš ik gadu pārspēj pats sevi, un arī šis gads, par spīti lietum, nelika vilties. Andelmaņi tirdziņa apmeklētājiem sarūpējuši desmitiem vēsturisku lietu un arī interesantus stāstus par to pielietojumu. Šaubu nav – katrai no šīm lietām ir sava pievienotā vērtība, turklāt tirdziņš ir unikāla vieta, kur iegādāties lietas, kas nav atrodamas modīgajos veikalos.

Ja tīko atrast kādu īpašu dizaina elementu, krāšņu trauku mājai vai interesantas lasāmvielas – krāmu tirdziņš viennozīmīgi būs tā vieta, kur doties medībās pēc kārotā. "Tava Māja" gan mudina allaž no rīta piecelties ātrāk, lai paspētu uz krāmu tirdziņa sākumu, jo tad pērles nebūs vēl izķertas. Starp citu – andele Spīķeru kvartālā (Maskavas ielā 8) šo svētdien bija plānota no pulksten 11 līdz pulksten 16, taču organizatori informē, ka tirdziņš sliktā laika dēļ pārcelts uz nākamo nedēļu. Sākotnēji Spīķeros bija pulcējušies 10 tirgotāji, taču, tā kā ļoti stipri lija, tad palika vien pāris izturīgāko andelmaņu.

Foto ieskats Rīgas krāmu tirdziņā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!