Foto: Shutterstock
Vasaras gaidās ne viens vien jau zemē iestādījis ziemcietes, dekoratīvos krūmus un esošos apstādījumus papildinājis ar jaunām dārza veltēm, kas vēl savu krāšņumu tikai atrādīs. Kamēr daba pamazām atmostas, ''Tavs Dārzs'' sadarbībā ar Stādu parādi aicina piedalīties fotokonkursā un iesūtīt sava čaklā darba augļus, proti – foto ar iemūžināto dārzu, lai pacīnītos par iespēju savā īpašumā iegūt vērtīgu balvu no "Fiskars", kas ikdienā atvieglos rūpes par dārzu.

Stādu parāde ir ikgadējs pasākums, kur pulcējas tūkstošiem dārzkopības interesentu, kas apmainās pieredzē, dalās padomos un iesaka viens otram augus, kas varētu vēl košāk papildināt dārza ainavu. Arī šis fotokonkurss ir kā iedvesmas vācelīte, kurā smelties idejas, kā arī nodot citiem pieredzi vai zināšanas dārzkopībā. Lai iedvesmotu gan sevi, gan citus silto sezonu sagaidīt ar vēl krāšņākām puķudobēm, ikviens ir aicināts iesūtīt foto ar nelielu aprakstu, kā esi apčubinājis savu dārza pleķīti.

Kā piedalīties konkursā?

Līdz 28. maijam aizpildi anketu un pievieno sava skaistā dārza attēlu, nelielu aprakstu, kādi augi tajā sastādīti, ar ko visvairāk lepojies, un kā plāno papildināt esošo daili.

Visas konkursam pieteiktās fotogrāfijas tiks publicētas 29. maijā portālā ''Tavs Dārzs'', un līdz 4. jūnijam notiks balsojums, lai noskaidrotu, kurš pēc portāla lasītāju domām ir skaistākā dārza īpašnieks. Tādēļ, seko līdzi balsojumam un aicini savus draugus tevi atbalstīt!

5. jūnijā tiks paziņots uzvarētājs, kurš savā īpašumā iegūs pārsteiguma balvu no "Fiskars".

Redakcija patur tiesības neizvietot nekvalitatīvus un neatbilstošus attēlus.

Par balvu


Laimīgais, kurš balsojumā iegūs vislielāko atzinību, balvā saņems vērtīgu zāles kopšanas komplektu no ''Fiskars'': ūdensratu ''Waterwheels'', kas palīdzēs tveicīgajās vasaras dienās parūpēties par dārza un zāliena laistīšanu, kā arī grābekli, kas vieglām rokas kustībām ļaus sagrābt nopļauto zāli, sakritušās lapas vai ko citu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!