Foto: Privātais arhīvs
Vasarā mūsu terases, balkoni vai lapenes pārtop par miera stūrīti, kurā baudīt silto laiciņu un nesteidzīgu atpūtu, tāpēc portāls "Māja&Dārzs" jūnija sākumā rīkoja konkursu, kurā varēja laimēt ļoti skaistu puķu grozu no dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centra "Hortes". Nu konkursa uzvarētāji noskaidroti, apsveicam Aigu Vaišļu-Andersoni, Sarmīti un Kasparu Dzērves, kā arī Kristīni Mielavu!

Portāls "Māja&Dārzs" jūnija sākumā sadarbībā ar dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centru "Hortes" izsludināja konkursu, kurā var laimēt grozu ar krāšņiem augiem pēc savas izvēles. Kas bija jādara? No 1. līdz 7. jūnijam bija jāatsūta savas terases, lapenes, balkona bildes vai video.

Portāla "Delfi" komanda 8. jūnijā izvēlējās trīs uzvarētājus, kuri savā īpašumā iegūs ļoti krāšņu ziedu grozu no "Hortes". Starp citu – sev tīkamākos ziedus konkursa uzvarētāji varēs paši izvēlēties!


Jau vēstīts, ka šī gada marta sākumā durvis apmeklētājiem vēra dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centrs "Hortes". Tā izveidē investēti vairāk nekā 6,5 miljoni eiro. Tas izvietots pie tirdzniecības centra "Sāga" Rīgā, Biķeru ielā. Plašāk par to vari lasīt šeit.

Krāšņos puķu grozus saņem:

Aiga Vaišļa-Andersone. "Vaišļu-Andersonu ģimenes miera osta, viss radīts tikai un vienīgi pašu rokām," rakstīja Aiga.

Sarmīte un Kaspars Dzērves. Viņi konkursā iesūtīja foto ar savu paštaisīto pirts nojumi un lapeni. Starp citu – Kasparam ir zelta rokas, viņš savā īpašumā "Dzērvītes" rada fantastiskus meistardarbus. Šeit vari lasīt plašāk par Kaspara radītajiem priekšmetiem mājai un dārzam.

Kristīne Mielava. "Pavasarī ievācāmies īrētā, pilnīgi tukšā mājā. Uzreiz kļuva skaidrs, ka terasīte būs vieta, kur iekārtot ģimenes "pasēdēšanu" vasarā. Un tā arī darījām. Es biju galvenā darba organizatore, bet vīrs – galvenais izpildītājs. Viņš uztaisīja puķu kastes, un, tā kā tur bija betona grīda un māja nav mūsu, naudas taupības nolūkos, ieklājām mākslīgās zālītes grīdas segumu – ekonomiski un patīkami plikām kāju pēdām. Arī terases mēbeles atradām ss.com par saprātīgām naudiņām. Vīrs pats noskaņas radīšanai uzmeistaroja gaismas virtenes ar diodēm, savukārt es ar abām meitām divās dienās piestādījām krāšņumaugus visās kastēs un tirdziņos iegādājāmies nokarenās ziedu kupenas, lai vēl vairāk radītu mīlīgu noskaņu terasē. Un gatavs! Kaut es spētu jums nosūtīt šo neiedomājami laimīgo sajūtu no mūsu terases! Tik maz vajag laimītei! Un puķes...puķes nekad nevar būt par daudz! Lai jums visiem silta un puķu pilna vasara! Smaidiet!" rakstīja Kristīne.

Apsveicam uzvarētājus! Ar viņiem par balvu saņemšanu sazināsimies privāti.

Tiem, kuriem nepaveicās – nebēdājiet! "Māja&Dārzs" rīkos jaunus konkursus, kuros arī varēs laimēt vērtīgas balvas! Tāpat aicinām sūtīt savus pieredzes stāstus par mēbeļu atjaunošanu, dārza pārvērtībām, siltumnīcas augiem utt., lai arī citi var iedvesmoties! Stāstu un fotogrāfijas var sūtīt e-pastā: maja@delfi.lv .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!