Foto: DELFI
Iezīmējot rudens ražas sezonas laiku, sestdien, 21.septembrī, Bulduru Dārzkopības vidusskolas skaistajā dārzā notika nu jau par tradīciju kļuvusī Rudens stādu parāde, pulcējot vairāk kā 80 stādu audzētājus un neskaitāmus dārzkopjus no visas Latvijas.

Arī šoreiz plašā klāstā tika piedāvāti augļu koki un ogulāji, dekoratīvie koki un krūmi, kā arī daudzgadīgās puķes, novēroja "Delfi". Neraugoties uz mainīgajiem laikapstākļiem, dārzkopji straumēm plūda no viena stādaudzētāja pie otra. Ne velti - Stādu parādes ir vienīgie nozares pasākumi, kur apmeklētājiem tiek garantēts - piedāvājumā ir tikai Latvijā audzēti stādi!

Līdztekus stādu tirdzniecībai un speciālistu konsultācijām daudzi ar prieku izmantoja iespēju iepirkties gadatirgū, izvēloties rudens augļus un dārzeņus, amatnieku un mājražotāju labumus. Stādu parādi papildināja arī Latvijas Biškopības biedrība, piedāvājot dažādas aktivitātes gan bērniem, gan vecākiem, to skaitā – dažādu medus šķirņu degustācijas, dravošanas paraugdemonstrējumus, stropu apskati, bišu produktu atpazīšanu, kā arī pašu bišu un citu kukaiņu atpazīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!