Foto: Shutterstock
Karstais laiks māju nereti mēdz tā uzkarsēt, ka ir neiespējami tajā ne tikai pagulēt, bet arī uzturēties. "Tava Māja" šoreiz no padomu arhīviem ir sarūpējusi rakstus par kondicionētājiem, kas ir glābiņš svelmainajās dienās.

Gaisa kondicionētāja izvēle mājai nav no tām vienkāršākajām lietām – ir rūpīgi jāizpēta veikalu piedāvājums, jāpārskata ļoti daudz informācijas par to lietošanu un jaudu, jāapzinās savas finanses, proti, cik dārgu varam atļauties savai dzīvesvietai, kā arī jāizzinas tas, kāds kondicionētājs vislabāk atbilst mājoklim. Aspektu ir ļoti daudz un dažādu, bet, lai nedaudz atvieglotu prātu – vērts ielūkoties "Tava Māja" padomu izlasē!

Tajā atradīsi ne tikai septiņus padomus un aspektus, kuriem jāpievēršas, meklējot gaisa kondicionētāju mājas apstākļiem, bet arī varēsi gūt atbildi par mūžam aktuālo jautājumu, proti, vai gaisa kondicionētāji izraisa saaukstēšanos un citas kaites. Tāpat esam sarūpējuši arī padomu stāstu tiem, kuriem nav mājās gaisa kondicionētāa, bet ļoti ir vēlme atvēsināt savu mājokli. Kā izrādās, tad ceļš uz vēsāku naktsmieru guļamistabā ir arī pareizās gultasveļas izvēle. Vēlams izvēlēties elpojošu un dabiska materiāla gultas veļu, piemēram, linu, kas patīkami atvēsinās.

Lai izdodas gūt veldzi šajās karstajās dienās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!