Foto: Publicitātes foto
Santehnikas produktu ražotājs "Gustavsberg" prezentējis jaunu inovāciju vannas istabā – nākamās paaudzes piekaramo tualetes podu bez skalošanas malas, kas nodrošina vieglāku tīrīšanu, uzlabo higiēnu un samazina skalošanai nepieciešamo ūdens patēriņu. Novatoriskais dizains ar atklāto skalošanas malu un gludajām virsmām novērš jebkādu iespējamo baktēriju un netīrumu uzkrāšanos, skaidro "Gustavsberg" pārstāvji.

Jaunais tualetes pods ir viens no pirmajiem "Gustavsberg" pie sienas uzstādāmajiem tualetes podiem, kuriem nav skalošanas apmales. Parastā skalošanas apmale vairs nav vajadzīga, pateicoties atjautīgi virzītajai ūdens plūsmai, kas skalo visu poda tilpni, nešļakstoties pāri malām. Jāmin, ka citiem podiem zem skalošanas apmales ir vietas, kur nevar piekļūt tīrīšanas laikā, un šajās vietās veidojas labvēlīga vide baktērijām.

Turpretī jaunās paaudzes podiem ar gludajām virsmām inovatīvais dizains nepieļauj netīrumu uzkrāšanos. Testos pierādīts, ka pēc Hygienic Flush noskalošanas uz virsmas nepaliek ne baktērijas, ne netīrumi no ūdens. Atklātā skalošanas mala atvieglo tīrīšanu un samazina spēcīgu tīrīšanas līdzekļu izmantošanu līdz minimumam.

"Flush" sistēma ļauj nodrošināt arī ekonomisku ūdens patēriņu - tikai 3 vai 4,5 litri, tajā pašā laikā nodrošinot augstu skalošanas efektivitāti, norāda santehnikas ražotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!