Foto: Publicitātes foto
Baudīt svaigi grilētu gaļu var arī tad, ja nav iespējas doties uz laukiem vai iziet mājas pagalmā. Lai arī lielākajai daļai mūsdienu cepeškrāšņu ir grila režīms, nekas nespēj līdzināties uz karstām oglēm gatavotam šašlikam zem klajas debess.

Talkā steidzies vācu dizaineris Henriks Drekers, radot balkoniem un terasēm paredzētu grilu "BBQ Bruce Handrail", kas neaizņem daudz vietas un ļauj radīt mājīgu piknika atmosfēru arī šauru balkonu īpašniekiem.

Drekeram izdevies apvienot komfortu un funkcionalitāti - nelielo grilu ātri un ērti var piestiprināt pie balkona margām pēc tāda paša principa, kā tiek stiprinātas puķu kastes. Speciāli stiprinājumi ļauj grilu pielikt arī pie sienas, tiesa, tas nebūtu īpaši prātīgi, domājot par ugunsdrošību.

Foto: Publicitātes foto

Svarīgi! Pirms ķerties pie piknika rīkošanas uz balkona, padomājiet par saviem kaimiņiem! Noteikti pārliecinieties, ka viņus netraucēs dūmi vai kārdinošā grilētās gaļas un dārzeņu smarža.

Noteikti ir jādomā ne tikai par savu un kaimiņu labsajūtu, bet arī drošību, tādēļ jārūpējas par ugunsdrošības prasību ievērošanu. 

Foto: Publicitātes foto

Neitrāls un neuzbāzīgs dizainiskais risinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!