Līdz ar pirmās adventes sagaidīšanu esam vienu pamatīgu soli tuvāk gada sirsnīgākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem. Gaidīšanas laikā katra mājās neatņemama sastāvdaļa ir adventes vainags, tāpēc iedvesmojies no šiem paraugiem un tapini arī savu vainadziņu, iepinot vislabākās un siltākās domas.

Adventes vainagu veidošana ir radoša un iztēles bagāta nodarbe, kurā vienīgais noteikums ir četras sveces, taču arī tās var būt ļoti dažādas – katra sava lieluma, krāsas un pat formas. Iedvesmojies no ''Tava Māja'' meistarklasēm visdažādāko stilu vainagiem.

Šeit atradīsi video pamācību, kā izveidot vienkāršu, bet reizē elegantu adventes vainagu no egļu vai priežu skujām un viršiem floristikas oāzē. Savukārt šeit noskaties video pamācību, kā salīmēt apsūnojušus zariņus un vainagu izveidot tādā veidā.

Tāpat pirmajam Ziemassvētku rotājumam vari iedvesmoties no ''DELFI'' rokdarbnieču pērnā gada idejām, kur tika veidots ziemeļbriedis Ziemassvētku mežā jeb citādāks adventes vainags, kā arī sulīgi zaļais brūkleņu vainags.

Lai top skaists adventes vainags!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!