Foto: Shutterstock
Pavasaris ir beidzot klāt! Ik pa laikam saulīte mūs lutina ar siltumu, kas liek pilnībā aizmirst ziemas auksto laiku un sniega kupenas. "Tava Māja" no savas padomu vācelītes ir sarūpējusi virkni rakstu, kā savās mājās ienest pavasarīgas vēsmas.

Protams, viss sākas ar pašiem mājas īpašniekiem, jo noteikti ir vēlme skapja tālākajā plauktā novietot visas biezās ziemas drēbes, cepures un cimdus. Kripatiņu pavasara var ienest arī ar apģērbiem vai aksesuāriem, piemēram, čībiņām pavasara krāsās vai mājas drēbēm. Tāpat pavasarīgas vēsmas var ienest arī ar jaunu dvielīšu izvēli, mīkstiem spilveniem, gultasveļu vai arī jauniem aizkariem.

Pavasari telpās var ienest arī ar lētākiem paņēmieniem, piemēram, veikalā iegādātām tulpēm, aromātiskām narcisēm vai hiacintēm. Vēl lētāks variants būs zaru plaucēšana, kā rezultātā jau nedēļas laikā varēs tikt pie pavasarīga dekora. Šeit vari izlasīt ieteikumus veiksmīgai zaru izvēlei, griešanai un plaucēšanai. Ja esi ar augiem "uz tu", tad droši izveido mājoklī savu mazo dārziņu, kur audzēt krāšņas puķes podos vai kādus sev iecienītus zaļumus. Starp citu – mājoklī daudzi ir iecienījuši tieši sīpollociņu audzēšanu. Kā to izdarīt, lūko šajā rakstā.

Savukārt rakstos zemāk vari smelties vēl citas idejas, kā savā mājoklī ienest jaunas vēsmas, kripatiņu pavasara un košuma!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!