Foto: Shutterstock

Vienkāršība ir ģeniāla - to pierāda arī šī ideja ar stikla glāzes un balona apvienošanu, radot neparasta dizaina vāzi. Pāris sekunžu laikā ikviens var izveidot tikpat gaumīgu vāzi, kā portāla curbly.com attēlotajās bildēs.

Camilla Fabbri / Family Chic

Viss, kas nepieciešams šādas vāzes izveidošanai, ir jebkādas formas glāze (vēlams stikla), balons un šķēres. Tieši balona izmantošana ir tā, kas rada asociāciju par keramisku trauku, turklāt, vāzes atturīgais noformējums lieliski piestāvēs jebkuram interjeram, atliek vien izvēlēties atbilstošāko balona krāsu.

Camilla Fabbri / Family Chic

Vispirms jānogriež balona šaurākā daļa, atstājot aptuveni divu centimetru pagarinājumu. Pēc tam atliek vien uzvilkt balonu no glāzes apakšas, lai atvere būtu augšpusē un tajā varētu ievietot ziedus. Tā kā caurums nav pārāk liels, tad kuplus ziedus šeit nevarēs ielikt, taču nelieliem grieztajiem ziediem vāze kalpos ļoti eleganti. Balona atveres daļu var izvērst uz āru, taču arī ielocītā veidā rezultāts būs gaumīgs.

Camilla Fabbri / Family Chic

Šādi izveidotā vāzē lieliski izskatīsies pirmie sniegpulkstenīši, gerbera, hiacinte, tulpe un patiesībā jebkurš grieztais zieds vai pat plaukstošais zars, kam nav nepieciešama lielāka vāze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!