Foto: Inga Zarecka; izdevniecība TAPT

Izdevniecība "TAPT" klajā laidusi zīmola "Dana ar kasti" radītājas, organizēšanas konsultantes un kārtošanas iedvesmotājas Danas Gulbes jauno grāmatu "Sakārto māju, sakārto prātu", kurā apkopoti autores padomi un pieredzes stāsti, kas soli pa solim izvedīs cauri dažādām telpām mājās, lai tur izveidotā kārtība būtu skaista, ērta un, pats galvenais – paliekoša.

Danas Gulbes grāmata "Sakārto māju, sakārto prātu" būs izdevniecības "TAPT" otrā izdotā autores grāmata. 2019. gada maijā klajā laista viņas grāmata bērnu vecākiem "Kas notiek bērnudārzā".

Dana, iedvesmojoties no slavenās japānietes un kārtošanas guru Marijas Kondo (Marie Kondo), dalās ar padomiem mājas iekārtošanā. Apvienojot labākās kārtošanas metodes, viņa palīdz sakārtot mājas ne tikai teorētiski un praktiski, bet arī lekcijās un individuāli. Zīmols "Dana ar kasti" šobrīd pulcē tūkstošiem sekotāju sociālajos tīklos, kā arī simtiem veiksmīgu online kursu absolventu.

Viņa ir cilvēks, kas kārtību mīl jau kopš bērnības. Aizraušanās, kas sākās bērna kopšanas atvaļinājuma laikā pašas mājās, kļuva par atpazīstamu platformu un vietu, kur ikviens var iedvesmoties un gūt zināšanas savas vides sakārtošanai.

"Ar šo grāmatu vēlos iedrošināt un parādīt, ka kārtība nenozīmē kaut ko nesasniedzamu un sterilu. Tas ir veids, kā iegūt vairāk prieka, miera un veselīgas kontroles sajūtas. Laikā, kad mums pieder vairāk lietu nekā jebkad iepriekš, ir vērtīgi zināt, ko ar tām darīt un kā panākt, ka mājas saimnieki esam mēs, nevis mantu kalni", skaidro grāmatas autore.

Danai ir vīrs un bērns, viņa ir dzīvojusi gan pavisam mazā, gan lielā mājvietā, tāpēc ļoti labi saprot ar mājas sakārtošanu saistītos izaicinājumus. Dana ir palīdzējusi tikt pie kārtības gan tiem, kas dzīvo vieni, gan tiem, kam ir kupls bērnu pulks. Pabijusi gan lielās, gan mazās mājvietās, Dana apliecina, ka kārtība ir iespējama ikvienam. Turklāt organizēšana vienmēr ir par unikālā un personiskā atklāšanu, nevis šabloniskām metodēm un gala rezultātu. Viss piedāvātais un stāstītais ir balstīts pašas un klientu pieredzē. Dana turklāt ir sertificēts koučs, un zina, cik liela nozīme ir iedot cilvēkam sajūtu – tu vari! Dzīve pēc mājas sakārtošanas ir bauda, un to ir pelnījis katrs!

Grāmata no 22. aprīļa būs pieejama tirdzniecībā mājaslapā, bet no 26. aprīļa arī visās Latvijas grāmatnīcās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!