Foto: Shutterstock
Ne velti pāreja uz jaunu gadu ir īpaši un enerģētiski spēcīga, kam par godu arī radušies dažādi ticējumi, paražas, novērojumi un rituāli, kurus ievērojot, gluži kā burvis var pievilināt sev par labu. Viena no nozarēm, par kuru domājam katra gada mijā, ir naudas pievielināšana mājoklim, tāpēc Jauno gadu sagaidot, vari ņemt vērā senās paražas.

Naudas pievilināšanai:

Ja redzi Jaunu mēnesi, tad parādi tam naudas maku, kurā glabājas lielas naudas zīmes. Ja tas tiek izdarīts, tikpat lielas un vēl lielākas naudas summas vairosies makā visu turpmāko gadu.

Lai pievilinātu naudu mājai, Jauno gadu sagaidot, zem galdauta jāpaliek pāris monētas vai papīra naudas zīme. 

Nauda jāglabā sarkanā maciņā vai sarkanā aploksnē. Tas pats attiecas arī uz dažādu svarīgu dokumentu glabāšanu.

Ja krāj naudu mājās, tad ir konkrēti jānoformulē mērķis, kādam nolūkam tā tiek krāta. Ja formulēsi domas un mērķi, naudai būs daudz vieglāk materializēties.

Mājai ir jābūt tīrai un regulāri uzkoptai, jo putekļi ir naudas ēdāji. Tāpat logiem vienmēr ir jābūt tīriem, jo caur aizkvēpušiem logiem naudu nevar ieraudzīt. 

Visus parādus jāatdod līdz Jaunajam gadam (līdz 31. decembrim). Parādu noteikti nevajag atdot 1. janvārī, jo tad visu turpmāko gadu būs jāatdod parādi.

Ko nedrīkst darīt:

Atkritumus nedrīkstot iznest no mājas vakarā, tas esot jādara no rīta vai dienas laikā. 

Vienā mājoklī nedrīkst izmantot vairākas slotas, jo tādā veidā labklājība tiek izmētāta pa vairākiem stūriem. 

Vakaros nedrīkst mazgāt un slaucīt grīdas, jo tā var pazaudēt visu esošo bagātību. Tāpat grīdu neesot ieteicams sākt slaucīt no lieveņa. 

Ja vēlies bagātību un veiksmi mājās, nekad nedrīkstot noslaucīt kaut ko no galda ar roku. 

Ne velti vecākā paaudze vienmēr mācījusi, ka mājās svilpot nedrīkst. Tam patiesi ir iemesls – ar svilpošanu tiek aizdzīta mājas labklājība. 

Ja vēlies mājai piesaistīt naudu, nekad neliec to uz galda, un neturi tur arī cepuri un cimdus. 

Ja mājās uzglabā naudu, tad nekad to nepārskaiti pēc saulrieta. Naudas krājumi ir jāpārskaita no rīta, citādi tā ies mazumā. 

Veikalos, bankās un jebkurā situācijā, kad tiek saņemta nauda, neņem to no rokas rokā. Naudas paņemšanai un nodošanai ir jāizmanto tam paredzēti paliktņi, ja tāda nav, liec naudu uz galda, jo tas palīdz neuzņemt nevēlamu enerģiju. 

Mājās nedrīkst būt piloši krāni un tekoši podi – tas aizbiedē naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!