Foto: DELFI
Katram saimniekam savs dārzs ir vismīļākais, jo tur aug pašu izvēlētie stādi, kas gluži kā bērni loloti un saudzēti. Iespējams, kāds no kokiem ir vecvectēva stādīts un sasniedzis jau dižkoka statusu, bet pujenes stāds no viesiem saņemts kāzu dienā. Tieši tik vienkārši ir katra saimnieka dārza lepnumi!

Taču nekas augus un dekorus dārzā neizceļ tik labi kā svaigi nopļautais mauriņš. Tādēļ "Māja&Dārzs" sadarbībā ar "Stihl" aicina piedalīties konkursā, kurā vari laimēt "Stihl" "RMA 339 C" akumulatora zāles pļāvēju ar akumulatoru un lādētāju 700 eiro vērtībā.

Dalies savā stāstā ar citiem! Pastāsti mums par savu dārza lepnumu un vēstulei klāt pievieno arī fotogrāfijas. Atceries – dārza lepnums var būt jebkas, ar ko aiz prieka vēlies padižoties citiem. Iespējams, tā ir lapene, ko savām rokām cēli kopā ar radiem, pēc tam to nosvinot ar gardi ceptu šašliku. Varbūt tavu dārzu daiļo kāds rets augs, kuru tuvākajos apkārtnes dārzos ieraudzīt nevar. Varbūt esi eksperimentētājs un dārzā izdevies izaudzēt arī kādu eksotisko augu. Bet tikpat labi tavs dārza lepnums var būt arī no vecmāmiņas mantotās flokšu dobes, kas ar savu smaržu reibina katru vasaru!

Uzvarētāju, kura īpašumā nonāks "Stihl" akumulatora zāles pļāvējs, paziņosim 3. jūlijā "Delfi" raidījuma "Dārza jautājums" sezonas noslēdzošajā epizodē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!