Foto: Shutterstock
Krūmmellenes ir lielisks un gards dārza papildinājums, tāpēc "Tavs Dārzs" sadarbībā ar Latvijas Stādu parādi mudina piedalīties konkursā, kurā var laimēt trīs raženus krūmmelleņu stādus 'Blue Ray', 'Patriot' un 'Bonus.'

Pastāsti par savām dārza nedienām dārzā, kas var būt ne tikai stāsts par kādu augu, bet arī citām problēmām, kas skar dārzu, piemēram, taciņu ierīkošana, dobes izveide, lapenes uzcelšana vai pat siltumnīcas dezinfekcija pēc ražas beigām! Uzraksti nelielu aprakstu par savu dārza problēmu, pievieno foto vai video līdz 19. septembra pusnaktij un varbūt tieši tu būsi laimīgais, kurš saņems trīs raženus krūmmelleņu stādus no stādaudzētavas SIA "Arosa-R".

  • Foto un aprakstu gaidām e-pastā: maja@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu, kas ir šeit.

Krūmmelleņu šķirnes ir visdažādākās – vienas ar saviem gardiem priecē jau jūlijā, bet citas ražo nedaudz vēlāk. Tāpat atšķirīga ir to garša. Kuras šķirnes ir vissaldākās, lūko šeit, bet šajā rakstā vari uzzināt visu par krūmmelleņu šķirņu audzēšanu Latvijas klimatiskajos apstākļos.

Ja savu dārzu vēlies papildināt ar vairāk nekā trim krūmmelleņu šķirnēm vai kādu citu augu – ieplāno 21. septembri, jo tad Siguldas Svētku laukumā norisināsies grandiozā Stādu parāde, kurā varēs iegādāties dažādus skaistus augus savam dārzam vai arī noderīgu dārza tehniku. Šeit vari aplūkot "pērles", kuras varēs iegādāties Stādu parādē.

Lūk, cik skaistus krūmmelleņu stādus varēs iegūt savā īpašumā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!