Foto: Privātais arhīvs

Kad dienas kļūst arvien īsākas, ir īstais laiks pašam iedegt gaismas. Līdz ar adventes sākšanos mēs ne tikai iededzam sveces, bet arī ķeramies pie svētku sajūtas uzburšanas ar gaismu spēlēm. Šogad aicinājām jūs parādīt savus izgaismotos namus, piedaloties sadarbībā ar “Schneider Electric” rīkotā fotokonkursā – balsojumā “Laiks izgaismot!”, un īsi pirms svētkiem esam noskaidrojuši balsojuma uzvarētāju.

No 8. līdz 21. decembrim ikvienam bija iespēja nobalsot par konkursā iesūtītajiem foto - gan izgaismotiem mājīgiem izstabas stūrīšiem, gan īstām pasaku valstībām privātmāju pagalmos. Ar pārliecinošu balsu pārsvaru – 4033 balsīm – balsojumā uzvarējis Gata iesūtītais foto.

Izgaismotā nama saimnieks saņems balvu no "Schneider Electric" – praktisku un tumšajā laikā īpaši noderīgu komplektu 200 eiro vērtībā ("Thorsman" mitruma izturīgs āra pagarinātājs, "Mureva" prožektors, "Thorsman" pārnesājamais prožektors un "Unica Extend" galda pagarinātājs ar alumīnija apdari un USB pieslēgvietām).

"Esmu rūpīgi veidojis un izgaismojis savu māju "Kadiķīši", Medņevas pagastā, Balvu novadā. Šogad mājas izgaismošanu un gatavošanos Ziemassvētkiem sāku oktobra sākumā. LED lampiņu kopējais garums ap māju šogad pārsniedz 2 km, kā arī tika izmantoti 40 mobilā telefona lādētāji, kuri aizstāj un pilda 3 AA bateriju funkcijas, un 300 m pagarinātāja. Katru LED lampiņu pats aizlīmēju ar karsto līmi, lai neiekļūtu mitrums un paildzinātu lampiņu kalpošanas laiku. Ieguldīts pamatīgs darbs un pacietība. Īsts pasaku namiņš meža ielokā, pašā Krievijas pierobežā priecē manu ģimeni, mūsu Brontu ciemu, katru garāmbraucēju un kaimiņus. Vārdos šis skaistums nav aprakstāms, bilde to nespēj parādīt – tas ir jāredz un jāizbauda dzīvē," par savu veikumu pirmssvētku laikā rakstīja Gatis.

"Schneider Electric" ir viens no pasaulē vadošajiem uzņēmumiem enerģijas vadības jomā. Francijas uzņēmumam ir arī ražotne Rīgā – starp aptuveni 60 "Schneider Electric" dažādajām Eiropas rūpnīcām Latvijas ražotne ir starp desmit lielākajām. Vairāk par "Schneider Electric" ražotni Rīgā uzzini šeit.

Gada tumšajā laikā "Schneider Electric" īpaši vēlas izcelt "Thorsman" un "Mureva" gaismekļu sēriju, kas ļaus parūpēties par kvalitatīvu apgaismojumu gan mājas pagalmā, gan uzņēmuma teritorijā. Gan "Thorsman", gan "Mureva" LED prožektori ir pieejami dažādās jaudas versijās. IP44 marķējums garantē, ka gaismekļi būs īpaši noturīgi pret mitrumu un laika apstākļu ietekmi. Vairāk par produktiem uzzini šeit.

Kopā padarīsim šo laiku gaišāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!