Foto: DELFI

Latvijas Biškopības biedrība nu jau trešo gadu turpina tradīciju - Medus dienu dravā, kad bitenieki no dažādiem Latvijas novadiem ver savas dravas ikvienam apmeklētājam. Šogad tas būs 13. septembris, Māja&Dārzs uzzināja biedrībā. Dravā būs iespējams iegūt zināšanas par bitēm, biškopja profesijas noslēpumiem, dažādām medus šķirnēm, uzzināt kā rodas medus, degustēt un iegādāties to.

Savas dravas vērs biškopji no dažādiem Latvijas novadiem: biškopis Sandris Akmans no Lubejas, Liezēres pagastā, Madonas novadā; Jānis Vainovskis no Blīdenes pagasta, Saldus novada; Andris Dzērve no Liepājas; Jānis Šnikvalds no Salaspils botāniskā dārza; Egons Upītis no Talsu novada, Balgales pagasta; biškopes Baiba Tikuma no Cīravas pagasta, Aizputes novada; Gita Lavrinoviča no Ābeļu pagasta, Jēkabpils novada un biškopji Inese un Aivars Zaikovski no Balvu novada, Kubulu pagasta.

Ikviens interesents var apmeklēt dravu bez maksas. Biškopji gaidīs gan individuālus apmeklētājus, gan grupas: ģimenes, darba kolektīvus, skolēnus, draugu kompānijas.

Biškopju kontakti un dravu adreses atrodamas LBB mājas lapā www.strops.lv, līdz 13. septembrim apmeklējamo dravu skaits tikšot papildināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!