Foto: Publicitātes attēli

11. jūnijā, no pulksten 8 līdz 14 Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD) Salaspilī notiks ikgadējais "Zāļu dienas" stādu gadatirgus. Tā laikā apmeklētāji aicināti iegādāties botāniskajā dārzā izaudzētus stādus un iepazīt Latvijas lielāko stādaudzētavu sortimentu, kā arī doties arī pastaigā pa dārzu, apskatot šobrīd krāšņi ziedošos mūžzaļos un vasarzaļos rododendrus.

Gadatirgus laikā būs iespēja arīdzan iepazīt un praktiski līdzdarboties Dabas aizsardzības pārvaldes mobilās dabas klases izbraukumā. Tā ir inovatīva, auditoriju iesaistoša un mūsdienīga dabas izglītības ekspozīcija, kas izveidota pārvietojamā, īpaši pārbūvētā un aprīkotā mikroautobusā. Gadatirgus laikā bērniem būs iespēja iesaistīties dabas klases aktivitātēs un novērtēt specialistu sagatavotās darbnīcas un dabas izglītības spēles.

NBD stādu tirgu aicināti apmeklēt ne tikai dārzu un daiļdārzu īpašnieki, bet arī telpaugu mīļotāji, jo tiks tirgoti arī NBD Oranžērijas sarūpētie siltzemju augi. Viss botāniskā dārza augu sortiments apskatāms, klikšķinot šeit.

Foto: Publicitātes foto

Ieeja gadatirgū: uzrādot derīgu ieejas biļeti botāniskajā dārzā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!