Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI
Arī šopavasar stādus, sēklas, dārza tehniku, dažādus instrumentus un pat siltumnīcas, nojumes un dārza mēbeles vienuviet piedāvā dārzkopības izstāde "Dārzs un dzīvesstils", kas norisinās no 12. līdz 14. maijam.

Trīs dienu laikā Ķīpsalā āra ekspozīcijā var aplūkot un iegādāties dažādākos stādus un sēklas. Piedāvājumā būs plašs daudzgadīgo puķu un krūmu klāsts, tostarp rožu stādi, liliju un gladiolu sīpoli, dažādi aromātiski garšaugi, piemēram, sēņu zāle, augļu koki un ogulāji. Tostarp pieejami tādi eksotiskāki augļu kociņi kā aprikozes un persiki. Neiztikt arī bez tomātu sēklu piedāvājuma no Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba "Tomāts".

Dārzā atpūta ir tikpat svarīga kā darbs, tādēļ izstādē apskatāmas arī vairāku uzņēmumu radītās dārza mēbeles. Uz vietas būs aplūkojamas dažāda veida siltumnīcas, kas pēdējos gados arvien biežāk kalpo ne tikai kā mājvieta augiem, bet arī atpūtas vieta dārza saimniekiem, ierīkojot tajā vietu, kur padzert kafiju un nesteidzīgi lasīt grāmatu.

Protams, neiztikt bez dārza instrumentiem. Tiek piedāvāti gan vairāku zīmolu instrumenti, gan tehnika un cits papildaprīkojums.

Apmeklētāji aicināti izmantot iespēju un izstādes laikā konsultēties ar pieredzējušo ainavu arhitekti Agnesi Purviņu.

Fotoieskats izstādē:

Vairāk informācijas par izstādes darba laiku un cenām meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!