Foto: Shutterstock

Kas gan būtu piemājas dārzs bez perfekti nopļauta mauriņa? Pat skaistākā puķu dobe un dekoratīvie krūmāji paliks nepamanīti, ja nerūpēsimies par zālāja regulāru pļaušanu, tādēļ portāls TavsDārzs.lv sadarbībā ar Bosch aicina piedalīties konkursā un laimēt praktisku palīgu dārza skaistumam – Bosch zāliena pļāvēju 610 eiro vērtībā!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Līdz 15. maijam aizpildi zemāk esošo anketu, pievieno savas vecās pļaujmašīnas foto, kas savu laiku nokalpojusi dārza darbos, un pārliecinošu tekstu, kāpēc būtu pelnījis jaunu ierīci mauriņa pļaušanai.

16. maijā portālā TavsDārzs.lv paziņosim veiksminieku, kurš saņems Bosch zāliena pļāvēju Rotak 43 Li 610 eiro vērtībā.

Konkursam iesūtītie foto:

Rotak 43 Li zāliena pļāvēji nodrošina tīru un vienmērīgāku pļāvumu pateicoties ''Powerdrive LI+'' sistēmai. Šīs sistēmas precīzi saskaņo motora, asmens un gaisa plūsmas darbības, tādējādi vienmērīgi padodot nopļauto zāli uzkrājējtvertnē. Tie piedāvā savā klasē labāko savākšanas sistēmu: vienmērīgi tiek savākts līdz pat 99 procentiem nopļautās zāles. Rūdīta tērauda asmens gādā par īpaši tīru pļāvumu, un tā izcili asā griezējvirsma precīzi nopļauj zāli. Pļaušanas rezultāts ir tīrs, ļoti līdzeni nopļauts zāliens.

Rotak 43 Li modeļu asmeņiem ir arī ''LeafCollect'' funkcija – speciāli izstrādāts sānu profils, kas paceļ un sasmalcina zālienā guļošās lapas. Pēc tam gaisa plūsma tās kopā ar zāli vienmērīgi padod uzkrājējtvertnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!